Om Caspers Fysioterapi & friskvårdsgym

Caspers

Caspers Fysioterapi och friskvårdsgym har varit verksamma inom rehabilitering/sjukgymnastik sedan starten 2001 i tingshuset Söderhamn.

Företagsiden fick vi som startade, Kjell Lundberg och Mattias Regnander, under vår tid på Söderhamns Rehabenhet där vi arbetade som sjukgymnaster. Vi upplevde att det saknades ett bra alternativ för Söderhamnare att fortsätta träna efter avslutad rehabperiod på sjukgymnastiken.
Vi har sedan dess arbetat parallellt med rehabilitering och friskvård/gymverksamhet. 

Till våra kunder hör såväl landsting, företag, privatpersoner som idrottsklubbar. 2006 flyttades verksamheten från tingshuset upp till simhallen vilket vi ej har ångrat då Hällåsen är ett utmärkt område för friskvård och rehabilitering samt att anläggningen har byggts för gym och rehabiliteringsverksamhet.

Här finns friskvård för alla med simhall, tennishall, friidrottsanläggning och hällmyrans spåranläggning m.m. i absolut närhet. Sedan hälsovalsreformens genomförande 1/1 2010 jobbar vi ej direkt mot landstinget utan i dag har vi ett samarbete med Mitt Hjärtas Hälsocentraler på E-hälsan och Ljusne HC.

Sedan 2012 ägs och drivs Caspers Fysioterapi av Kjell Lundberg. Examinerad sjukgymnast 1996. Vidareutbildad inom OMT, OMI, Idrottsmedicin, Akupunktur och smärtfysiologi, MTT (medicinsk träningsterapi), Ergonomi och arbetsfysiologi.